Εκδηλώσεις

2021

 

  1. Oργάνωση ομαδικής επίσκεψης φοιτητών και καθηγητών στην έκθεση Body Worlds στον Ελληνικό Κόσμο. Στην επίσκεψη συμμετείχαν 100 φοιτητές του τμήματος Βιοιατρικών Επιστημών (17/10/2021).
  2. Διαδικτυακό μάθημα για τις προχωρημένες δυνατότητες του MS Word από την μεταπτυχιακή μας φοιτήτρια Σταυρούλα Κρουστάλλη (2/6/2021). Πατήστε εδώ για να δείτε το μάθημα.
  3. Διαδικτυακό μάθημα για την οργάνωση ηλεκτρονικού επιστημονικού αρχείου με την πλατφόρμα LabArchives από την μεταπτυχιακή μας φοιτήτρια Σταυρούλα Κρουστάλλη (2/6/2021). Δείτε την παρουσίαση εδώ.
  4. Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα “Έρευνα στην εκπαίδευση, κοσμητολογία και εργαστηριακή ιατρική”, 18 Μαρτίου 2021. Δείτε περισσότερα εδώ.
  5. Συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρόσβαση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς και στην στην σχετική ημερίδα που έγινε για την προβολή του τον Φεβρουάριο του 2021. Πατήστε εδώ για να δείτε την παρουσίαση.
  6. Συμμετοχή στο πρόγραμμα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας του Πανεπιστήμιου Princeton. Η πρόταση που εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο αφορά την άσκηση φοιτητή του αμερικανικού πανεπιστημίου πάνω σε τεχνικές HPLC για τον προσδιορισμό φαρμάκων.

 

2020

 

  • Open Day Φεβ. 2020. Παρουσίαση της διενέργειας βιοχημικών, αιματολογικών και αναλύσεων ούρων σε φοιτητές μικρών εξαμήνων. Οι αναλύσεις έγιναν στα πλαίσια προγράμματος μέτρησης λιπιδικών δεικτών.